Om den nye blog

Tips n teknik er længden af de tips og teknikker. Dette kombinerede begge navne, hvor hvert ord har sin egen betydning og betydning.

Formålet med tips n teknik er at give uddannelse, der vil gavne mange mennesker. Hvor vi ved, at nu er internettet, som selv små børn allerede har smartphones. Derfor, denne åbenhed af adgang, tips n teknik vil gerne give flere point for læserne. Især om de forskellige tips og viden.

Denne blog er ved hjælp af WordPress platform for blogging som et medium, der ifølge sin ejer, er han vant til at bruge den platform, der bruges af de fleste bloggere rundt om i verden. Hertil kommer, også WordPress har en masse fordele ikke besad en anden platform, såsom let det er at bruge, ingen grund til at gider at lære kodning (HTML), alle Live plug and Play!

Denne blog tema er meget enkel og ligetil, fordi ifølge sin ejer, han ønskede at give prioritet til hastigheden af hjemmesiden. Hvor vi ved, at besøgende ikke kan lide langsom hjemmeside. Især hvis den åbnes mere end 5 sekunder. Sikkert en besøgende vil straks trykke på tilbage-knappen!

Hvis synspunkter denne blog, det ser meget simpelt, men det er netop dens enkelhed er, hvad der gør det til at se elegant. Det vigtigste er, denne blog stræber efter god brugeroplevelse. I den moderne æra af internettet, bekvemmeligheden af læseren er den vigtigste ting, ud over indholdet så godt, selvfølgelig. 

Ubrugelig, hvis skærmen er meget rig og interessant, men gør de besøgende problemer med at få adgang, fordi lastning for længe. Især hvis hans artikel er der ingen kvalitet. Sikkert læserne vil være meget skuffet og vil ikke vende tilbage til bloggen.

Det er derfor, denne blog stræber efter enkelhed, men stadig attraktiv og elegant.

Selv om jer ville gerne opsøge direkte hen til indeværende blog, behage lede sig hen https://www.tipsntechnique.com. Hvis du vil kontakte en administrator om et tilbud, kritik, forslag eller blot vil sige goddag, skal du gå til kontaktsiden.

Glem ikke at bogmærke denne hjemmeside, og abonnere på at få de seneste opdateringer om tips n teknik.